Kontaktlencse folyadék az eOptika kínálatában

Kontaktlencse folyadékról általában

Miután én személyiségemből kifolyólag alapvetően sajnos egy rendkívül hiú ember vagyok, nagyon sokáig nem tudtam elfogadni azt a tényt, hogy bizony a látásom napról napra rosszabb. Munkámból adódóan rengeteget ülök a gép előtt és érzem, hogy ez abszolúte nem tesz jót a szememnek és drasztikus romlásnak indult a látásom.  Miután számomra teljességgel kizárt volt az, hogy szemüveget vegyek, mert az valami rémesen áll rögtön a kontaktlencsére gondoltam, amit meg is vásároltam azonnal a kontaktlencse folyadékkal egyetemben. Mondanom sem kell számomra tulajdonképpen ez egy volt a megváltással. Végre valahára újra tisztán láttam és nem kellett kínzó fejfájással küzdenem, ami valami egészen fantasztikus élmény volt.   Én ezt a vásárlást személy szerint az eOptikában ejtettem meg, úgyhogy erről az online optikáról írnék röviden.

Az eOptika kontaktlencse folyadékai

Az eOptika egy rendkívül könnyen használható, online optikai kereskedelem, mely hatalmas kínálattal rendelkezik, mind szemüvegre mind kontaktlencsére specializálva. Maga az online rendelés maximálisan egyéni igényekre szabható, és ha a termék mégsem lenne a megfelelő 30 napon belül vissza váltható. De amennyiben valaki nem bízik meg az online rendelésben, az üzletükben is megtalálható, amely a Teréz körút 50 alatt is található. 120 százalékos ár- garanciát vállalnak a termékeikért, ami annyit jelent, hogy ha az adott terméket valahol olcsóbban találnánk meg, mint az eOptikában a különbözet 120 százalékát vissza fizetik. Mindemellett biztosítják, a termék eredetiségét és a lehető legjobb áron való elérését. A cég fő célja, hogy a vásárlók maradéktalanul elégedettek legyenek és sokkal gyorsabban és olcsóbban tudjanak hozzá jutni a megvásárolt termékekhez, mint a konkurens cégeknél. Mivel én csak a kontaktlencséiket és a kontaktlencse folyadékjaikat használtam csakis erről tudok reális véleményt nyújtani, ugyanis másban nem vagyok kompetens. Vagyis egészen pontosan, de a szemvizsgálatukba is ugyanis mind a kontaktlencse folyadékot, mind magát a lencsének a vásárlását megelőzően részt kellett vennem egy átfogó szemvizsgálaton, hogy azáltal tudják a lehető legmegfelelőbb lencsét nyújtani.

A kontaktlencse folyadék fontossága

Miután már az ismerőseim több ízben is rendeltek az eOptika kínálatából és maximálisan pozitív visszajelzéseket, így abszolút egyértelmű volt számomra, hogy a szemvizsgálatot is náluk végzem el mivel a legmodernebb technológiával felszerelt rendszerük van szemvizsgálat véghezviteléhez.

Maga a szemvizsgálat eOptika vizsgálati rendelőiben (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) zajlik, ahol természetesen szakképzett optikusok végzik el a vizsgálatot. Természetesen azon kívül, hogy mind szemüvegkészítéshez, mind kontaktlencse-használathoz kötelező jelleggel szükséges elvégezni szemvizsgálatot, amellett külön csak vizsgálatra is lehet jelentkezni. A szemüvegkészítéshez szükséges látásvizsgálat díja mindössze 2000 forint. A vizsgálat díjának részét képezi természetesen a lelet kiadása is. Továbbá minden olyan ügyfél esetén, akik első ízben próbálják ki a kontaktlencse használatát elrendelt egy kötelező jellegű konzultációval egybekötött látásvizsgálat melynek díja 5000 forint ezen felül pedig a próbalencse ára a keletkezendő költség. Továbbá a szintén kötelező jellegű kontaktlencsés kontroll díja 2000 forint abban az esetben, ha utána vásárolnak lencsét vagy kontaktlencse folyadékot. (Egyébként 4000 forint.) A kontaktlencse-viselés betanítására egy második találkozó keretében kerül sor, amely díja 5000 forint. Illetve fontos megemlíteni, hogy a kontaktlencse helyes behelyezésének a betanítása egy további konzultációt igényel.

Úgy gondolom, hogy a kontaktlencse megfelelő kontaktlencse folyadékban tartása illetve tisztítása elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy megfelelően steril és biztonságos legyen egy ilyen jellegű lencse viselése a mindennapokban. Tisztában kell lennünk azzal, hogy ezt bizony a lehető legérzékenyebb szervünkbe fogjuk helyezni és éppen ezért nagyon fontos a kontaktlencse folyadék minősége. Akit bővebben érdekelne az eOptika kontaktlencse folyadékjai az látogasson el a https://eoptika.hu/termekek/kontaktlencse-folyadek.html weboldalára.

Kontaktlencse folyadék az eOptika kínálatában

Mint jól tudjuk a kontaktlencse folyadékok nélkülözhetetlen vele járója a kontaktlencséknek. Az ápoló folyadékok speciális összetételük révén megakadályozzák a zsír és fehérje lerakódásokat, illetve a különböző baktériumok ellen is védelmet nyújtanak. A lencsék megfelelő tisztításával elkerülhető a szem irritációja, illetve gyulladása. Fontos tudni, hogy a lencséket csakis speciális ápoló folyadékkal lehet tisztítani. Érdemes tisztában lenni azzal is, hogy a különböző drogériákban kapható sóoldatok nem alkalmasak a kontaktlencsék tisztítására, így használatukkal kockáztathatjuk szemünk épségét, illetve a lencsét is károsíthatja.